Запратите нас

Ко нам трује децу?

KNTD_logo_mСадашњи и будући чланови заједнице “ко нам трује децу”‘, чини ми се да је потребно да вам се обратимо и подсетимо ко смо али и ко нисмо :
Ми нисмо политичка странка. Нисмо опозиција нити штитимо власт. Ми подржавамо сваку странку и сваку личност која чини добро овој држави и обрнуто, супростављамо се свакоме ко чини супротно од тога.
Како процењујемо ? Њиховим делима и штетним појавама у друштву, које само онај који жмури не може да види, мада и тако осећа…
Ми смо они који неће себи дати за право да немо посматрају нашу пијану младост или дрогирану будућност. Ми немамо право да гледамо школска игралишта препуна дроге или свакодневна насиља…
Ми смо они који неће да ћуте над оним што нам медији сервирају деци, понајчешће они приватни са националним фреквенцијама чији се власници, удварајући се свакој новој власти, преко шунда, кича, срамних програма богате преко сваке границе…годинама уназад.
Ми смо они који покушавају да спрече регрутацију наше младости за њихову прљаву војску дилера, макроа, проститутки…а све пред очима целога друштва у многим ноћним клубовима…
Ми смо они који старлете називају правим именом, проституткама и упиремо на штампане и електронске медије које их рекламирају нашим ћеркама.
Ми смо они који желе образоване сачувати тамо где им је и место у својој кући и да у њој једнога дана постану добри домаћини. Да воде државу уместо оних који су “памет” купили дипломом, вредном “пишљива боба”.
Ми смо они који упиру у сваку институцију која не ради добро али и хвалимо оне који то чине…
Ми смо они који верују у породицу као стуб друштва и последњу брану и одбрану државе.
Ми смо можда по многима “утописти” али убедјени да ће они који сумњају схватити да нам друге нема. Победа је наша или будућност наше деце биће нека нова Сирија…или судбина Хазара.
Верујте у себе, имајте Веру и брда ће се сама померити…
То смо ми “ко нам трује децу” !!!

Сигурно знате некога кога би ово занимало

One thought on “Ко нам трује децу?

  1. Imate podrsku svakog normalnog roditelja u ovoj nasj Srbiji, kakva takva, nasa je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + nine =